Cautare

2097 de rezultate pentru "cj galati" (7.71 secunde)
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, s-a prezentat ieri la Curtea de Apel Galati pentru a asista la procesul deschis impotriva Consiliului Judetului (CJ), in incercarea de a-si recupera postul de consilier judetean.
Se pare ca un prim instructaj cu responsabilii judeteni, pentru derularea acestor proiecte europene, pentru mediul rural din Romania, a avut loc la Bucuresti, iar coordonatorul acestui proiect la nivelul judetului Galati este prim-vicepresedintele PD-L Galati, Marius Necula.
Ultimele sapte zile au scos la iveala nu mai putin de trei candidati oficiali pentru Primaria Galati, iar campania electorala este tot mai aproape.
Noul purtator de cuvant al Organizatiei Judetene PIN Galati, Maria Luminita Mihai, a tinut sa aminteasca ieri faptul ca din partid nu ar fi plecat decat sase membri catre PD-L, si nu 260, asa cum afirma fostul presedinte al organizatiei municipale PIN, Dumitru Rascanu, in momentul in care a poposit in curtea democrat-liberala, cu cateva zile in urma.
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a acuzat, miercuri, PDL si PSD ca practica metode FSN-iste de mita electorala, dandu-le pensionarilor de la Galati bani sa vina la mitingul din Bucuresti si le-a cerut autoritatilor competente sa verifice natura banilor dati pensionarilor.
Pe acest principiu a mers majoritatea partidelor politice, care au cerut Biroului Electoral Central ca alegerile locale sa fie repetate in municipiul Galati, cel putin pentru Consiliul Local.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
Reprezentantii Partidului Conservator, filiala Galati, au cerut instantelor de judecata sa anuleze numirea viceprimarului din comuna Corni si a unei decizii privind invalidarea mandatului unui consilier local din localitatea Balasesti intrucat s-ar fi incalcat legea.
PDL Galati a actionat in justitie consiliile locale de la Negrilesti si Nicoresti pentru anularea unor hotarari ce vizau invalidarea mandatelor a trei consilieri locali apartinand acestei formatiuni politice. ... Filiala galateana a Partidului Democrat Liberal a atacat la Tribunalul Galati hotararile celor doua consilii locale, cerand anularea lor.
In cadrul acestei comisii, consilierul democrat-liberal se ocupa de sprijinirea coordonarii activitatii consiliilor locale din judetul Galati in vederea realizarii serviciilor publice de interes judetean, de sprijinire a intocmirii regulamentelor de functionare a serviciilor publice judetene si controlul actiunilor de aparare a drepturilor omului si cetateanului, a libertatii de constiinta si a libertatii de exprimare.
Un astfel de proiect, care, se pare, potrivit declaratiei edilului sef al urbei, ca nu va avea sansa sa ramana pe ordinea de zi este cel privitor la trecerea din domeniul privat in domeniul public al municipiului Galati a imobilului situat pe str.
Acesta activeaza in comisia numarul 4 din cadrul CJ, care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si de agrement.
Acesta face parte din comisia doi a CJ, comisie care se ocupa de promovarea programelor integrate de dezvoltare parteneriala locala, judeteana, regionala si europeana.
"Promit sa fac demersurile necesare infiintarii unui mecanism, la nivelul CJ, care sa permita consultarea galatenilor asupra problemelor existente in comunitate." Atributii Social-democrata Viorica Sandu face parte din comisia numarul 1 a Consiliului Judetului, cea de buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala.
Primvicepresedintele PD-L Galati, Mircea Toader, este convins de faptul ca Partidul Social Democrat incearca sa-l dea jos, prin presiuni mediatice, pe directorul Societatii Electrica Galati, Iulian Arama. ... "Faptul ca sunt case neelectrificate in judetul Galati este cunoscut in toata tara.
Cand plec din Galati si ajung in Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara imi dau seama ca noi suntem cu 20 de ani in urma acestor orase.
Candidatul PNL Galati s-a impus inca din primul tur de scrutin la alegerile partiale de duminica, surclasandu-si fara drept de apel contracandidatii.
Acesta delegatie, din care au facut parte europarlamentarul PSD Adriana Ticau, precum si colegi ai acesteia din Spania, Italia, Olanda sau Marea Britanie, s-a deplasat la Tulcea si Galati, precum si in Delta Dunarii.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Descentralizarea administrativa ar putea lasa Ministerul Transporturilor si Infrastructurii fara controlul asupra patru aeroporturi si cinci companii in domeniul naval, care se ocupa de administrarea canalelor navigabile, a Porturilor Constanta, Galati si Giurgiu.
google-analytics.com